Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Lunar Series I Draak 2000 zilveren munt

Koop uw 1 Oz Lunar Series I Draak 2000 zilveren munt. Onderdeel van de populaire serie van de Australische Perth Mint. Deze munt is geslagen in zuiver zilver met een gewicht van 31,1 gram. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMS1LU1T00
€ 140,01

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige munt van een gerespecteerd munthuis om uw verzameling met unieke munten te verrijken? Dan is de 1 Oz Lunar Series I Draak 2000 zilveren munt wellicht iets voor u. Deze munt van munthuis Perth Mint is namelijk niet alleen geslagen van zilver in de hoogste zuiverheid (999/1000), maar is bovendien uitgerust met een gedetailleerde afbeelding van een indrukwekkende draak.

Eigenschappen van de 1 Oz Lunar Draak 2000 zilveren munt

Net zoals de andere munten van de Lunar Serie I van Perth Mint, is de 1 Oz Lunar Series I Draak 2000 zilveren munt geslagen in het beste zilver met de hoogste zuiverheid van 999/1000. De munt heeft een gewicht van 1 Oz, ook wel 1 Troy Ounce genoemd en weegt in standaard gewichtsmaten precies 31,1 gram. Schaft u de 1 Oz Lunar Series I Draak 2000 zilveren munt aan, dan krijgt u een munt in de beste zuiverheid van 31,1 gram zilver.

Het ontwerp van de 1 Oz Lunar Series I Draak 2000 zilveren munt

De 1 Oz Lunar Series I Draak 2000 zilveren munt staat in het teken van de draak, één van de twaalf dieren van de Chinese dierenriem. Om de indrukwekkende uitstraling van de draak perfect over te brengen op de 1 Oz Lunar Series I Draak 2000 zilveren munt, is de munt in alle nauwkeurigheid en met alle mogelijke details geslagen door de professionals van Perth Mint.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2000
Oplage 118.697
Nominale waarde AU$ 1,-
Diameter (mm) 40,5
Dikte (mm) 3,2
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series I Draak 2000 zilveren munt