Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Krugerrand 2015 gouden munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Krugerrand 2015 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 Oz Krugerrand 2015 is een van de meest bekende en erkende gouden munten ter wereld. De Krugerrand munten, ook wel Kruger genoemd, hebben een rode kleur door een legering van goud en koper. Geslagen in 22 karaat goud in een gewicht van 31,1 gram.De 1 Oz Krugerrand 2015 goud is een munt van de South-African Rand Refinery: een munthuis in Zuid-Afrika dat de munt al sinds 1967 uitgeeft. De 1 Oz Krugerrand 2015 is de uitgave van het jaar 2015, maar deze uitgave heeft hetzelfde ontwerp als de uitgaven van voorgaande jaren. U koopt hier een gouden beleggingsmunt geslagen in het gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram).

Het ontwerp van de 1 Oz Krugerrand 2015 munt
Zo bevat de voorzijde van deze gouden munt het gezicht van Paul Kruger: de bekende leider van het boerenverzet tegen Groot-Brittannië en de vijfde en laatste president van Zuid-Afrika. De achterzijde van de munt bevat een afbeelding van de springbok, die net als de afbeelding aan de voorzijde van de munt met alle nauwkeurigheid en details is uitgewerkt.

Krugerrand 2015: 22 karaat goud
Wat de 1 Oz Krugerrand 2015 goud zo bijzonder maakt, is het feit dat de munt een rode tint heeft. Dit komt omdat munthuis South-African Rand Refinery koper aan de munt heeft toegevoegd, waardoor de munt een rode tint krijgt en minder snel kan beschadigen. De toevoeging van koper betekent overigens niet dat de munt minder waardevol is, want ook na de toevoeging van koper komt het totale goudgehalte van de munt nog steeds op 22 karaat (91,97 procent).


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant South African Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 916,7/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2015
Afmeting Ø 32,61 x dikte 2,80 mm
Nominale waarde Nee
Certificaat Nee
Herkomst Zuid Afrika
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Krugerrand 2015 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha