Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Koala 2014 zilveren munt

De 1 oz Koala 2014 zilveren munt is een uitgave van Perth Mint Australië en bevat 31,1 gram 99,9% zuiver zilver. De Koala wordt elk jaar voorzien van een nieuw en uniek ontwerp.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMKOAL1T14
€ 46,99

De 2014 zilveren Koala munt is onderdeel van de jaarlijkse Koala serie die door de Australische Perth Mint wordt uitgegeven. Elke jaar wordt er een nieuwe zilveren munt geslagen, met een design waarin de hoofdrol altijd is weggelegd voor de koala. Deze 1 Troy Ounce Koala 2014 zilver munt kent een zuiverheid van 999,9 puur zilver, heeft een diameter van 40,4 millimeter en een dikte van 2,7 millimeter. Het gewicht van 1 Troy Oz komt overeen met ongeveer 31,1 gram. De vastgestelde nominale waarde van de zilveren Koala bedraagt 1 Australische dollar en deze waarde staat ook vermeld op de munt.

Kenmerken 1 oz Koala munt 2014
Deze munt beschikt over een aantal bijzondere kenmerken vooral op het gebied van design. De 1 oz Koala 2014 is een zorgvuldig ontworpen zilveren munt. Voor het jaar 2014 is er wederom een nieuwe koala afbeelding onthuld. Wij zien een portret van een volwassen koala tussen de eucalyptusbladeren. Aan de andere kant van de zilveren munt is de welbekende afbeelding van een bekroonde Elizabeth II te zien en daar wordt bovendien de nominale waarde van 1 Australische dollar vermeld.

Australian Koala 2014 bestellen
U kunt de Koala 2014 zilveren munt online bestellen als los exemplaar of in meer stuks tegelijk. Doordat er elk jaar een nieuw en uniek ontworpen Koala verschijnt, is deze een uitstekende munt om uw verzameling mee aan te vullen of als investering in puur zilver. U kunt eenvoudig uw bestelling plaatsen via onze webshop of direct in onze winkel.

Oplage van slechts 334.884 stuks


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2014
Oplage 334.884
Nominale waarde AU$ 1,-
Diameter (mm) 40,4
Dikte (mm) 2,7
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Koala 2014 zilveren munt