Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Kangoeroe 2020 zilveren munt

De 1 Oz Kangoeroe 2020 is afkomstig van een serie zilveren munten uitgegeven door The Perth Mint in Australië. De befaamde kangoeroe is hierdoor dus ook verkrijgbaar als een zilveren uitgave, geslagen in 999,9 zilver met een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMKAGA1T20
€ 27,62
  • Koop 25 voor € 27,12 per stuk en bespaar 1.8%
  • Koop 100 voor € 26,62 per stuk en bespaar 3.6%

De 1 Oz Kangoeroe 2020 zilveren munt is de vierde munt van een serie zilveren munten van The Perth Mint in Australië. De munt van het bekende munthuis geeft een uniek podium aan de majestueuze kangoeroe: één van de grootste buideldieren die vandaag de dag nog op aarde rondloopt en voornamelijk in Australië leeft. De kangoeroe wordt ook wel het nationale symbool van Australië genoemd en om dit nationale symbool te eren, heeft The Perth Mint de 1 Oz Kangoeroe 2020 zilveren munt ontworpen.

De voorzijde en achterzijde van de 1 Oz Kangoeroe 2020 zilveren munt
De voorzijde van de 1 Oz Kangoeroe 2020 zilveren munt is uitgerust met een indrukwekkende afbeelding van een springende kangoeroe. Meestal geeft munthuis The Perth Mint de dieren op hun zilveren munten weer in hun natuurlijke omgeving, maar bij de 1 Oz Kangoeroe 2020 zilveren munt is hier bewust niet voor gekozen. Door de achtergrond van de springende kangoeroe vrij eenvoudig te houden, valt de kangoeroe namelijk extra goed op. De achterzijde van de Kangoeroe 2020 zilveren munt is voorzien van een afbeelding van koningin Elizabeth II. Net zoals de afbeelding van de kangoeroe op de voorkant van de munt, is ook deze afbeelding in alle details uitgewerkt voor een realistisch ontwerp.

Algemene kenmerken van de 1 Oz Kangoeroe 2020 zilveren munt
De 1 Oz Kangoeroe 2020 zilveren munt heeft een diameter van 40,6 mm en een dikte van 2.8 mm. De munt is vervaardigd uit fijn zilver met een hoge zuiverheid van 999,9/1000 en is hierdoor van zeer hoge kwaliteit. De munt heeft een edelmetaal gewicht van 1 Troy Ounce. Een Troy Ounce betreft een gewichtsmaat die internationaal gebruikt wordt voor edelmetalen als zilver en in feite hetzelfde als een standaard gewicht van 31,1 gram.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt geleverd in een munthoesje of originele tube afhankelijk van het bestelde aantal munten. Per 25 stuks worden ze geleverd in de orginale tube. Per 250 stuks komt het in een monsterbox.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2020
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)40,6
Dikte (mm)2,8
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube, per 250 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Kangoeroe 2020 zilveren munt