Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 Troy Oz Chinese Panda is een gouden munt met de puurste zuiverheid van 999,9/1000. Deze munt is uitgegeven met een nieuwe afbeelding van de reuze panda en is speciaal ontworpen voor het jaar 2014. De munt bevat 31,1 gram goud.De 1 Oz Chinese Panda munt is de populairste munt uit de Panda serie gouden munten. Chinese Panda munten bestaan al sinds 1983 en zijn snel uitgegroeid tot een geliefde beleggings- en verzamelmunt. De populariteit van deze munt is wellicht te danken aan het feit dat deze elk jaar wordt uitgegeven met een nieuw ontwerp van een Chinese reuze panda. Panda munten worden geproduceerd in zowel goud als zilver. In de gouden serie, zijn deze munten verkrijgbaar vanaf een gewicht van 1/20 Troy Ounce. Deze 1 Troy Ounce munt bevat ongeveer 31,1 gram aan puur goud en heeft een diameter van 32 millimeter en een dikte van 2,7 millimeter.

De gouden Chinese Panda 2014
Speciaal voor het jaar 2014 heeft de Shanghai Mint een nieuw ontwerp van de reuze panda uitgebracht. Dit jaar zien wij een enkele panda in zijn natuurlijke en bamboerijke omgeving. De panda wordt zittend afgebeeld met een tak op zijn schoot. Naast hem zien wij de nominale van deze munt uitgedrukt als 500 Chinese Yuan. Hieronder zijn de gegevens over het gewicht en de zuiverheid van het goud af te lezen. De achterzijde van de munt blijft onveranderd: hier zien wij de welbekende Temple of Heaven in Beijing.

Gouden Panda munt bestellen
Alle gouden munten uit de Chinese Panda serie behoren tot de puurste gouden munten op de markt. De zuiverheid is 999,9/1000 wat ook uitgedrukt wordt als 24-karaat goud. De 1 Troy Ounce Chinese Panda is rechtstreeks te bestellen door het gewenst artikel in de winkelwagen te plaatsen. U kunt ook u bestelling rechtstreeks plaatsen en betalen in onze winkel. Ongeacht op welke wijze u bestelt, is levering altijd mogelijk per verzekerde post of kan persoonlijk worden afgehaald.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Shanghai Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2014
Afmeting Ø 32,00 x dikte 2,70 mm
Nominale waarde CNY 500,-
Certificaat Nee
Herkomst China
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha