Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Wiener Philharmoniker 2014 gouden munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Wiener Philharmoniker 2014 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 Oz gouden Wiener Philharmoniker 2014 munt is de bekendste beleggingsmunt uit Europa. Rijk versierd met afbeeldingen van het symfonieorkest in Wenen. Deze munt is geslagen in puur goud met een gehalte van 999,9/1000 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram).De Wiener Philharmoniker 2014 is één van de populairste gouden beleggingsmunten op de wereldmarkt. Deze 1 Troy Ounce(31,1 gram) wegende munt is een product van de Austrian Mint en wordt uitgegeven sinds 1989. Net als zijn Noord-Amerikaanse rivalen, de Maple Leaf en American Eagle, geldt de Wiener Philharmoniker als wettig betaalmiddel in het land van uitgifte. Sinds de invoering van de Euro in 2002 wordt de nominale waarde van deze munt uitgedrukt als 100 euro.

Ontwerp van de Wiener Philharmoniker 2014
Het ontwerp van de Wiener Philharmoniker staat in het teken van het wereldberoemde symfonieorkest uit Wenen. Op de voorzijde van deze gouden munt zien wij een assortiment muziekinstrumenten. De achterzijde bevat een afbeelding van het grootste orgel van de wereld die te vinden is in de concertzaal van het symfonieorkest in Wenen. De munt wordt elk jaar opnieuw geslagen met hetzelfde ontwerp in 999,9/1000 goud.

De Wiener Philharmoniker 2014 bestellen
Voeg de Wiener Philharmoniker 2014 aan uw collectie toe. Deze gouden munt kunt u eenvoudig bestellen door hem in uw virtuele winkelwagen te plaatsen.U rekent vervolgens secuur af via iDeal of een bancaire spoedoverboeking. Levering gaat per verzekerde post of u kunt uw bestelling persoonlijk in ontvangst nemen in onze winkel. Informatie over beschikbaarheid en de verwachte levertijd van dit product treft u onder het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Münze Österreich AG
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2014
Afmeting Ø 37.00 x thickness 2.00 mm
Nominale waarde € 100
Certificaat Nee
Herkomst Oostenrijk
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Wiener Philharmoniker 2014 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha