Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Niue Schildpad 2015 zilveren munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Niue Schildpad 2015 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 oz Fiji Taku 2015 Schildpad in het zilver is een munt van puur zilver geslagen door de fabrikant New Zealand Mint in Nieuw-Zeeland. De munt 1 oz Fiji Taku is dan ook een aankoop van fysiek zilver en kan door verzamelaars aan de muntencollectie worden toegevoegd.Zeer beperkt leverbaar! OP=OP

De 1 oz Fiji Taku 2015 zilveren munt is afkomstig van de fabrikant New Zealand Mint in Nieuw-Zeeland en wordt in een beperkte oplage geslagen. Dat maakt de munt uniek en uiteraard ook waardevol, zodat de munt prima als een investering gekocht kan worden. De 1 oz Fiji Taku 2015 Zilver kan echter ook uitstekend aan de collectie van muntenverzamelaars worden toegevoegd. De 1 troy ounce zilveren munt heeft een nominale waarde van 2 dollar ofwel FJ 2,- en kent een zuiverheid van 999,9 puur zilver. De diameter bedraagt 40,50 millimeter en de munt kent een dikte van 3,25 millimeter.

Schildpad afgebeeld op 1 oz Fiji Taku 2015 zilveren munt
De naam die aan de 1 oz Fiji Taku 2015 zilveren munt is toegekend is afkomstig van de combinatie van de Fiji eilanden en de lokale bewoners die de afgebeelde schildpad daar Taku noemen. De schildpad staat op de munt afgebeeld in een zwemmende positie en wordt omringd door luchtbellen. Op de andere zijde is het wapenschild van Fiji te zien dat bescherming krijgt van twee in originele kledij inheemse bewoners van de eilanden.

Fiji Taku 2015 zilveren munt online kopen
U kunt in het bezit komen van deze bijzondere munt die in een beperkte oplage is geslagen en meteen online bestelling bij Goudpensioen.nl. Voor productspecificaties en beschikbaarheid klikt u op het tabje “Extra Informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant New Zealand Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2015
Afmeting Ø 40,50 x dikte 3,25 mm
Nominale waarde FJ$ 2,-
Certificaat Nee
Herkomst Niue
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Niue Schildpad 2015 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha