Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Canadese Superman 2016 zilveren munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Canadese Superman 2016 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

Wees er snel bij om uw 1 Oz Canadese Superman 2016 zilveren munt te bemachtigen – er worden slechts 1.000.000 stuks van geslagen voor wereldwijd verkoop. Deze Royal Canadian Mint munten worden u zowel los aangeboden of in een tube met een inhoud van 25 stuks. Meer gegevens over dit product treft u onder het tabje “Extra Informatie”.De 1 Oz Canadese Superman 2016 zilveren munt is een uitgave van de Royal Canadian Mint. De 2016 editie is de eerste uitgave van deze munt, welke superheld Superman eert. De munt is vakkundig ontworpen en geslagen in puur zilver als een troy ounce (31,1 gram) wegende verzamelmunt.

Kenmerken van de 1 Oz Canadese Superman 2016
De Canadese Superman 2016 munt staat in het teken van Superman. Zijn herkenbare “S”-schild pronkt op de achterzijde van deze munt. Daarboven zien wij onder andere de inscripties CANADA en 9999 FINE SILVER. De munt heeft de herkenbare gegraveerde lijntjes ontwerp die wij kennen van andere Royal Canadian Mint uitgaven, zoals de 1 Oz Maple Leaf zilveren munt. De voorzijde geeft het portret van Koningin Elizabeth II weer. De nominale waarde van deze munt wordt aangegeven als 5 dollar.

De 1 Oz Canadese Superman 2016 munt kopen
Deze zilveren munt is ideaal als toevoeging aan uw zilverportefeuille of om op te nemen in uw collectie als bijzondere verzamelmunt. De Canadese munthuis heeft aangegeven dat er een maximum van 1.000.000 van deze munten geslagen zullen worden, wat betekent dat de 1 Oz Superman niet alleen van een bijzonder ontwerp is voorzien, maar ook een gelimiteerde uitgave. Voor meer specificaties klikt u op het tabje “Extra Informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje of originele tube afhankelijk van het bestelde aantal munten. Per 25 stuks worden ze geleverd in de orginele tube.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Canadian Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2016
Afmeting Ø 38,00 x dikte 3,10 mm
Nominale waarde CA$ 5,-
Certificaat Nee
Herkomst Canada
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Canadese Superman 2016 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha