Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Buffalo 2013 gouden munt - Proof

De 1 oz Buffalo Proof 2013 is een American Buffalo gouden munt in Proof uitvoering en een unieke beleggingsmunt. The United States Mint is de fabrikant van deze bijzondere munt met een zuiverheid van 999,9 puur goud. De munt is populair onder beleggers en verzamelaars en ook u kunt de 1 oz Buffalo Proof 2013 aan uw collectie munten toevoegen door de munt direct online te bestellen.

Niet leverbaar

SKU
GMAMBU1TPR13

De 1 oz Buffalo Proof 2013 is een gouden American Buffalo munt in een Proof uitvoering, dat garant staat voor een uitstekende kwaliteit. Als beleggingsmunt is de Buffalo Proof uitstekend geschikt, maar ook verzamelaars kunnen deze munt toevoegen aan hun collectie met gouden munten. De 1 troy ounce gouden munt van The United States Mint heeft een diameter van 32,7 en de munt is 2,95 millimeter dik. De zuiverheid van de munt is vastgesteld op 999,9 puur goud en dat maakt de 1 oz Buffalo Proof 2013 munt waardevol. Overigens bedraagt de nominale van deze gouden munt 50 USD, zoals ook op een van de zijden van de munt staat vermeld.

1 oz American Buffalo in Proof uitvoering
De 1 oz Buffalo Proof 2013 munt komt voort uit de periodieke serie van The United States Mint. De eerste munt uit de Buffalo serie werd geslagen in 2006 en het design van deze bijzondere gouden munten is afkomstig van de Indian Head Nickel uit het jaar 2013. Op de voorzijde van de gouden munt is de indiaan afgebeeld met de tekst Liberty en het jaartal 2013. De naam Buffalo is aan de munt toegekend door de afbeelding van het dier op de achterkant. Bestel deze waardevolle en populaire 1 oz Buffalo Proof 2013 munt eenvoudig online.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).
Extra informatie
FabrikantThe United States Mint
HerkomstVerenigde Staten
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitProof
Jaar2013
Nominale waardeUS$ 50,-
Diameter (mm)32,7
Dikte (mm)2,9
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatJa
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Buffalo 2013 gouden munt - Proof