Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Britannia 2018 gouden munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Britannia 2018 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De gouden 1 Oz  Britannia 2018 is de gouden beleggingsmunt van Groot-Brittannië. U kunt dit product direct bestellen in onze winkel of online in de webshop. De munt is geslagen in goud met een gehalte van 999,9 (24 karaat). Meer gegevens zijn te vinden achter het tabje “Extra informatie”.De 1 Troy Ounce Britannia 2018 is vandaag de populairste gouden beleggingsmunt van Groot-Brittannië.  Deze gouden munt werd voor het eerst in 1987 uitgegeven door the Royal Mint. Zo kon het land het succes opvolgen van gouden munten uit andere landen met een eigen gouden beleggingsmunt onder de naam Britannia.

1 Oz gouden Britannia 2018: puur goud
De Britannia munt wordt sinds 2013 geslagen met een goudgehalte van 999,9 (24 karaat). Voorheen was dit een gehalte van 916,7.  Tussen 1987 tot 1989 werd voor de productie van de Britannia een legering van goud en koper gebruikt. Vanaf 1990 bestond deze legering uit goud en zilver. Jaarlijks verschijnen er slechts 150 duizend exemplaren van deze gouden munt op de markt. Juist door de oplage van de 1 troy ounce Britannia laag te houden, stijgt de interesse in deze gouden munt.

Gouden 1 Oz Britannia munt 2018 editie
Het ontwerp van deze gouden munt bestaat uit een iconische afbeelding van Britannia, de vrouwelijke personificatie van Groot-Brittannië. Zij wordt afgebeeld met haar haren in de wind en schild in haar hand. U kunt de Britannia 2018 online of in direct in onze winkel kopen. Voor informatie over de beschikbaarheid en verwachte levertijd van dit product, klikt u op het tabje “Extra informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant The Royal Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2018
Afmeting Ø 32,69 X dikte 2,79 mm
Nominale waarde GBP 100,-
Certificaat Nee
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Britannia 2018 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha