Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Australische Wedge Tailed Eagle 2018 zilveren munt

De 1 Oz Wedge Tailed Eagle 2018 zilveren munt is afkomstig van Perth Mint en geslagen als gelimiteerde oplage munt van slechts 50.000 stuks. Bevat 31,1 gram aan puur zilver met een zuiverheid van 999,9.  Meer gegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMWETA1T18
€ 49,23

De 1 Oz Australische Wedge Tailed Eagle 2018 zilveren munt is geslagen door Perth Mint in Australië. Het wordt gekenmerkt door een afbeelding van de grootste roofvogel van Australië. Deze vogel kent een vleugelspanwijdte tot 2,7 meter en is in staat om urenlang door de lucht te zweven. Deze prachtige munt bevat 99,99% puur zilver en weegt 1 troy  ounce, welke overeenkomt met 31,1 gram. Het verschijnt als gelimiteerde oplage van slechts 50.000 munten.

Kenmerken van de 1 Oz Wedge-Tailed Eagle 2018
Deze indrukwekkende munt is voorzien van een illustratie van een wigstaartarend met nest en jong. In de verte komt er een volwassen arend aanvliegen. Eromheen staat de tekst “Australian Wedge-Tailed Eagle” met onderaan gegevens over de zuiverheid en het jaar van uitgifte. Op de keerzijde van deze munt wordt Koningin Elizabeth II afgebeeld.

Koop direct uw 1 Oz Wedge-Tailed Eagle 2018 zilveren munt
Deze zilveren munt is zowel los te bestellen als verkrijgbaar per 20 stuks. U kunt hem direct bestellen door dit product aan uw winkelwagen toe te voegen en veilig af te rekenen de vertrouwde betaalomgeving van uw bank. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens en beschikbaarheid van dit product.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2018
Oplage50.000
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)2,8
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Australische Wedge Tailed Eagle 2018 zilveren munt