Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Australië Nugget - Welcome Stranger 2019 zilveren munt

De 1 Oz Australische Nugget Welcome Stranger 2019 zilveren munt is afkomstig van Perth Mint en ontworpen met het welbekende logo van de James Bond franchise. Deze munt bevat 31,1 gram aan puur zilver met een zuiverheid van 999,9. Meer gegevens treft u onder de specificaties van het product.

In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd

In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd

SKU
ZMAUNU1T19
€ 38,84

Dit is de 1 Oz Australië Nugget - Welcome Stranger 2019 zilveren munt. Het is een speciale editie uitgave van de Australische Perth Mint ter ere van de grootste goudklomp ooit gevonden in Australië. De munt is geslagen in 99,99% zuiver zilver met een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram) en in een gelimiteerde oplage van 30.000 munten voor de wereldwijd verkoop.

Ontwerp van de 1 Oz Australië Nugget - Welcome Stranger 2019
Zoals de naam doet vermoeden, staat deze zilveren munt in het teken van een bijzondere goudklomp. Het was de grootste goudklomp ooit ontdekt en werd in 1869 door John Deason Richard Oates gevonden in Australië. De goudklomp woog maar liefst 72 kilo. Naast deze illustratie zien wij gegevens met betrekking tot het gewicht en de zuiverheid van de zilveren munt samen met de tekst “Welcome Stranger 1869”. Op de achterzijde treft men het portret van Koningin Elizabeth II, hoofd van het Britse Gemenebest.

Bestel direct de 1 Oz Australië Nugget - Welcome Stranger 2019
Koop vandaag uw 1 Oz Welcome Stranger zilveren munt. Deze is direct online te bestellen in onze webshop of kom zelf langs in onze winkel. Bekijk alle specificaties en gegevens met betrekking tot beschikbaarheid en levertijd van deze munt en plaats uw bestelling.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2019
Oplage 30.000
Nominale waarde AU$ 1,-
Diameter (mm) 40,5
Dikte (mm) 2,8
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Australië Nugget - Welcome Stranger 2019 zilveren munt