Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Australië Emu 2018 zilveren munt

De 1 Oz Australië Emu 2018 zilveren is geslagen door Perth Mint en uitgeven in een gelimiteerde oplage van 30.000 munten. Bevat 31,1 gram puur zilver met een prachtig ontwerp van een emoe. Meer specificaties treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMAUEM1T18
€ 68,25

Deze 1 Oz Australië Emu 2018 zilveren munt is een product van Perth Mint. Een prachtig ontworpen munt met een Australische thema en afbeelding van de emoe. De 2018 editie van deze munt is beperkt geslagen; er zijn slechts 30.000 munten beschikbaar voor de wereldwijde verkoop. Deze munt heeft een gewicht van 1 troy ounce, welke overeenkomt met 31,1 gram puur zilver.

Kenmerken van de zilveren Australië Emu 2018
Het ontwerp van deze munt is geïnspireerd door de tweede grootste vogel van Australie, de emoe. Deze vogel kan tot wel 2 meter hoog worden met een gewicht van rond de 60 kilo. Op deze zilveren munt zien wij een emoe afgebeeld in een natuurlandschap van bomen en struiken samen met de tekst “Australian Emu”. Daarnaast is het jaar van uitgifte en de 9999 zuiverheid genoteerd.

De 1 Oz Australië Emu 2018 kopen
U koopt deze zilveren munt eenvoudig en veilig bij ons online. Vanwege de lage oplage is deze munt te koop zo lang nog beschikbaar bij de producent. Meer informatie met betrekking tot de specificaties, beschikbaarheid en verwachte levertijd treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2018
Oplage 30.000
Nominale waarde AU$ 1,-
Diameter (mm) 40,5
Dikte (mm) 2,8
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Australië Emu 2018 zilveren munt