Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Australië Draak & Tijger 2018 zilveren munt

Deze 1 Oz Australië Draak & Tijger 2018 is een bijzondere zilveren munt geslagen door de Australische Perth Mint in een gewicht van 31,1 gram. Deze munt is uitgegeven in een oplage van 50.000 munten voor wereldwijd verkoop. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMAUDT1T18
€ 77,77

Deze 1 Oz Australië Draak & Tijger 2018 zilveren munt is een uitgave van de Perth Mint in Australië en opvolger van de Draak & Feniks munt uit 2017. Een bijzonder fraai ontworpen zilveren munt geproduceerd in een zeer gelimiteerde oplage van slechts 50.000 zilveren munten, welke beschikbaar zijn voor wereldwijd verkoop.

Ontwerp van de 1 Oz Australië Draak & Tijger 2018 zilveren munt
Een verrijking voor uw verzameling zilveren munten, het ontwerp van deze zilveren munt staat in het teken van de draak en de tijger, twee dieren die in China een krachtig symbool zijn. Op deze munt draaien deze twee beesten om een vlammende parel, een teken van kennis en kracht. De munt is geslagen in zilver met een zeer hoge zuiverheid van .9999 fijn zilver en heeft een gewicht van 31,1 gram.

Bestel direct uw 1 Oz Australië Draak & Tijger 2018 zilveren munt
Wees er snel bij wanneer u deze munt wenst te bemachtigen – vanwege zijn zeer beperkte oplage, is de Australië Draak & Tijger munt verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Plaats daarom direct uw bestelling in onze webshop en reken veilig af. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2018
Oplage 50.000
Nominale waarde AU$ 1,-
Diameter (mm) 40,5
Dikte (mm) 2,8
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Australië Draak & Tijger 2018 zilveren munt