Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Ark van Noach 2013 zilveren munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Ark van Noach 2013 zilveren munt

E-mail naar een vriend
Op aanvraag

Snel overzicht

1 oz Armenië Ark van Noach 2013 zilveren munt is een zilveren beleggingsmunt van de puurste gehalte zilver. Het ontwerp vertelt het Bijbelverhaal van Noach en zijn ark. De munt heeft een gewicht van 1 Troy Ounce wat overeenkomt met 31,1 gram.
De 1 oz Ark van Noach zilveren munt verscheen voor het eerst in het jaar 2011. Hoewel deze nog niet zo bekend is onder de beleggingsmunten, is deze munt eveneens gemunt in de zuiverste zilver met een gewicht van 1 Troy Ounce, oftewel 31,1 gram. De Armeense Ark van Noach munt is daarom ook een interessant product voor de liefhebbers van de bekendere zilveren munten als de Maple Leaf en de Wiener Philharmoniker.

1 oz Ark van Noach: Een zuivere beleggingsmunt
Het ontwerp van de munt is gebaseerd op het Bijbelverhaal van Noach die met zijn ark na de storm is gestrand te midden van het Araratgebergte. Die gebergte hoorde vroeger nog tot  het grondgebied van Armenië en is duidelijk terug te zien in het ontwerp.  Daarnaast siert ook een vredesduif met gespreide vleugels de voorkant van deze munt. De keerzijde bevat een afbeelding van het wapen van Armenië. In het wapen wordt wederom het Araratgebergte met de ark van Noach aan de top afgebeeld.

1 oz Ark van Noach zilveren munt kopen
De Ark van Noach 1 Troy Ounce munt is te koop als een investering in zuiver zilver, maar hoort ook zeker thuis in een zilveren muntenverzameling. Deze munt kan direct besteld worden in onze webshop of  bij ons in de winkel. Voeg dit product aan uw winkelwagen toe en reken veilig af via iDeal of met een bancaire spoedoverboeking. Meer gegevens over dit product treft u onder het tabje "Extra Informatie".* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Deze munt wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een muntenvelopje of in de originele de tube (bij aankoop van 20 stuks).
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Diverse
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2013
Afmeting Ø 38,60 x thickness 3,15 mm
Nominale waarde 500,- Dram
Certificaat Nee
Herkomst Armenië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief Marge tarief

Klantenbeoordelingen

  1. Oke Beoordeling door Lens (Geplaatst op 01-07-2014)
    Product waarde

    Gewoon goed


Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Ark van Noach 2013 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha