Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz American Eagle 2020 zilveren munt

Koop direct de zilveren American Eagle 2020 zilveren munt. Deze zilveren beleggingsmunt is wereldberoemd en de meest verzamelde munt van Amerika. De Eagle bevat 99,9% zilver en heeft een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Klik op het tabje “Extra Informatie” voor gegevens over de afmeting en verwachte levertijd van dit product.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMAMEA1T20
€ 33,86
  • Koop 20 voor € 33,36 per stuk en bespaar 1.5%

De 1 troy ounce American Eagle 2020 zilveren munt is nu te koop als een prachtige investering in zilver of als verzamelmunt. De American Eagle is de enige zilveren munt waarvan het gewicht en de zuiverheid worden gewaarborgd door de Amerikaanse overheid. Sinds de eerste uitgave in 1986 door de US Mint, is de American Eagle inmiddels uitgegroeid tot meest verzamelde munt in Amerikaanse geschiedenis. Inmiddels zijn er al ruim 130 miljoen exemplaren verkocht van deze munt!

American Eagle 2020 van puur zilver
De zilveren American Eagle 2020 is nog altijd beschouwd als een wettig betaalmiddel met een nominale waarde van 1 dollar. Omdat deze zilveren Eagles over de hele wereld herkend worden, zijn zij overal makkelijk te verhandelen. American Eagle munten worden geslagen in 99,9% puur zilver met een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram).

Koop de 2020 American Eagle munt
Koop nu bij Goudpensioen makkelijk en veilig uw American Eagle 2020 zilveren munten. Deze munt is zowel verkrijgbaar als losse munt of wordt verkocht in tubes met een inhoud van 20 munten. Plaats uw bestelling makkelijk en secuur via onze webshop. Meer gegevens over dit product kunt u vinden door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The United States Mint
Herkomst Verenigde Staten
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2020
Nominale waarde US$ 1,-
Diameter (mm) 40,6
Dikte (mm) 2,9
Verpakking Munthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz American Eagle 2020 zilveren munt