Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz American Buffalo 2020 gouden munt

De 1 Oz American Buffalo 2020 is de zuiverste gouden beleggingsmunt van Amerika en wordt uitgegeven door de U.S. Mint. Deze munt heeft een zuiverheid van 999,9/1000 goud. Meer specificaties over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
GMAMBU1T20
€ 1.722,82

De 1 Oz American Buffalo 2020 is een gouden beleggingsmunt geslagen door de United States Mint. Het goudgehalte van deze munt wordt gegarandeerd door de Amerikaanse overheid en wordt beschouwd als wettig betaalmiddel met een nominale waarde van 50 Dollar. Het wereldwijd bekende ontwerp bevat zowel een bizon en het hoofd van een Indiaan.

Kenmerken van de 1 Oz American Buffalo 2020
Na het succes van andere gouden beleggingsmunten, besloot United States Mint om de Amerikaanse Buffalo munt uit te geven in 999.9 puur goud met een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Deze munt dankt zijn naam aan de afbeelding van Black Diamond, een bizon die begin de twintigste eeuw onderdak vond in het dierentuin van New York. Hiernaast zien wij de bekende woorden: “In God We Trust”. De achterzijde geeft het hoofd van een Indiaan weer – een ontwerp van James Earle Fraser.

Koop de 1 Oz gouden American Buffalo 2020
Deze gouden American Buffalo 2020 munt is nu te bestellen. Deze gouden munt wordt nieuw geleverd. Voeg het product toe aan uw virtuele winkelwagen en reken af via iDeal of overboeking. Voor informatie over de beschikbaarheid en verwachte levertijd van dit product, klikt u op het tabje “Extra informatie”.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantThe United States Mint
HerkomstVerenigde Staten
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2020
Nominale waardeUS$ 50,-
Diameter (mm)32,8
Dikte (mm)2,8
VerpakkingMunthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz American Buffalo 2020 gouden munt