Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Kilo Kookaburra 2017 zilveren munt

Meer afbeeldingen

1 Kilo Kookaburra 2017 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De Kilo Kookaburra 2017 is een zilveren munt met een uniek ontwerp en uitgeven in een beperkte oplage. Deze munt staat volledig in het teken van de Australische lachvogel en bevat 1000 gram aan puur zilver. Meer gegevens treft u onder het tabje “Extra Informatie”.De 1 kilo Kookaburra 2017 zilveren munt is de nieuwste variant van de zilveren munt van The Perth Mint die ontworpen is om de exotische Kookaburra te eren. De munt is gemaakt van een fijn zilver met een zuiverheid van 999.0/1000 en is hierdoor zeer geliefd onder verzamelaars van zilveren munten. Meer over de 1 kilo Kookaburra 2017 zilveren munt, leest u in onderstaande productomschrijving.

De afbeeldingen op de kilo Kookaburra 2017 zilveren munt
De 1 kilo Kookaburra 2017 zilveren munt biedt een podium aan de Australische Kookaburra. Dit is een exotische vogel die in het land symbool staat voor de Australische Outback en een belangrijke rol speelt in Australië. Om de vogel te eren met een zilveren munt, bevat de voorzijde van de zilveren munt een unieke afbeelding van een grote en kleine kookaburra vogel zittend op een houten schutting. De achterkant van de munt bestaat uit een levensechte afbeelding van koningin Elizabeth II. Door de gedetailleerde afbeeldingen op zowel de voorkant van de munt als op de andere kant van de munt, heeft de kilo Kookaburra 2017 zilveren munt een kwalitatief hoogwaardige en opvallende uitstraling.

Algemene informatie van 1 kilo Kookaburra 2017 zilveren munt
Het edelmetaal gewicht van deze Kookaburra 2017 zilveren munt is 1 kilogram. De munt wordt uitgegeven door munthuis The Perth Mint krigt elk jaar een nieuw ontwerp, wat de munt tot een interessant verzamelobject voor liefhebbers van munten van zilver maakt. De munt wordt uitgegeven aan het einde van 2016 en behoort tot de 2017 serie van The Perth Mint.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 1 kilogram
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2017
Afmeting Ø 101 x dikte 14,6 mm
Nominale waarde AU$ 30,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Kilo Kookaburra 2017 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha