Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Kilo Koala 2020 zilveren munt

Koop direct de 1 kilo Koala 2020 munt. Deze munt is ontworpen met een herkenbare afbeelding van de koala. Geslagen in zilver met een zuiverheid van 999,9/1000 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Meer gegevens over deze munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

5 - 10 werkdagen levertijd

5 - 10 werkdagen levertijd

SKU
ZMKOAL1K20
€ 1.037,27

Deze 1 kilo Koala 2020 zilveren munt is uitgegeven door de Perth Mint in Australië. Het is een zilveren munt uit de jaarlijks terugkerende Australian Koala serie. Op deze munt wordt de bekende koala afgebeeld. Elk jaar verschijnt er een nieuwe editie van deze zilveren munt met steeds wisselende afbeeldingen van de Koala.

Kenmerken van de zilveren 1 kilo Koala 2020 munt uit Australië
Deze zilveren munt heeft een zuiverheid van 999,9 puur zilver en heeft een gewicht van 1000 gram. Op de zilveren kilo Koala 2020 munt zien wij een koala afgebeeld klimmend op een boom . Op de keerzijde van de munt is het portret van Koningin Elizabeth II te zien. Ook de nominale waarde van 30 Australische dollar wordt hier vermeld.

De 1 kilo Koala 2020 munt meteen bestellen
Breidt uw verzameling uit met de 2020 editie van de Australische Koala munt.  Deze indrukwekkende kilo wegende zilveren munt koopt u direct in onze webshop. Dit product  wordt geleverd in een originele muntcapsule. Meer informatie over onder andere de actuele levertijd kunt u vinden bij het tab "Extra Informatie".

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 1 kilogram
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2020
Nominale waarde AU$ 30,-
Diameter (mm) 100,6
Dikte (mm) 14,6
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd 5 - 10 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Kilo Koala 2020 zilveren munt