Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Kilo Koala 2015 zilveren munt

Meer afbeeldingen

1 Kilo Koala 2015 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

Koop vandaag de 1 kilo Koala 2015 munt. Geslagen met een nieuw en uniek ontwerp van de koala in een gewicht van 31,1 gram puur zilver. Onderdeel van de jaarlijks terugkerende Koala serie zilveren munten. Klik op het tabje "Extra Informatie" voor meer gegevens over dit product.De zilveren 1 kilo Koala 2015 munt is geslagen uit 999 gram zilver. Deze zilveren munt wordt elk jaar gemaakt en uitgegeven in Australië door het bedrijf Perth Mint. Perth Mint staat bekend als één van de meest kwalitatieve munthuizen ter wereld. Op deze munt vind je een portret van één van de bekendste Australische dieren: De Koala. De Koala 2015 munt is erg populair onder zowel verzamelaars en investeerders.

Design van de 1 kilo Koala 2015 zilveren munt
Door het wisselende ontwerp van deze 1 kilo Koala is deze zilveren munt zeer in trek bij kopers van bijzondere zilveren munten. Daarnaast geldt de munt ook als een wettig betaalmiddel in Australië. U ziet op de voorzijde van de munt een portret van Koningin Elizabeth II. Zoals eerder beschreven vindt u op de andere kant een Koala op een tak van de eucalyptus boom. De Koala is een beschermd diersoort. Zoals te zien is op de munt, eet de Koala voornamelijk de bladen van de eucalyptus plant. Ze slapen ongeveer 20 uur per dag en brengen haast hun hele leven hoog in de bomen door.

Geschiedenis van de 1 kilo Koala 2015 zilveren munt
De 1 kilo zilveren Koala 2015 munt wordt gemaakt door Perth Mint. Dit bedrijf opende haar deuren in 1899 en het was de derde muntenhuis in Australië. Gravers deponeerde zilver en goud bij de Perth Mint. Deze maakte er dan zilveren en gouden munten van. Naast de zilveren Koala munt worden ook de Lunar en Kookaburra geleverd door Perth Mint. De allereerste zilveren Koala munt werd geslagen in 2007.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Perth Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 1 kilogram
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2015
Afmeting Ø 100,60 x dikte 14,60 mm
Nominale waarde AU$ 30,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Kilo Koala 2015 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha