Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Kilo Lunar Series II Slang 2013 gouden munt

Meer afbeeldingen

1 Kilo Lunar Series II Slang 2013 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 kilo Lunar Slang goud, met een face value van $3000 Australische dollar, is de ultieme munt voor verzamelaars en beleggers. 1 kilo puur goud, met het exotische design van de Chinese draak. De 1 kilo (32.15 oz) Lunar Draak legt pas echt gewicht in de schaal!


De 1 kilo gouden Lunar Slang is een absoluut hoogtepunt uit de Lunar serie gouden munten van de  Perth Mint. In de Chinese maankalender is 2012 het jaar van de draak. De draak staat bekend om zijn kracht, schoonheid en karakter. Deze eigenschappen zijn perfect afgebeeld op de 1 kilo Lunar draak van de Perth Mint.

Design Lunar
De munten van de Perth Mint zijn wereldwijd erg populair doordat we ieder jaar getrakteerd worden op een nieuw design. Op de 1 kilo Lunar Slang staat de afbeelding van de slang met de parel der wijsheid. De Australische Lunar serie bestaat uit 12 verschillende motieven die zijn gebaseerd op de Chinese maankalender. Het eerste motief in 1996 was de muis. 12 jaar later, in 2007 eindigde de maankalender en de muntserie, zijn cyclus met een afbeelding van het varken. Deze serie is bekend als de Lunar serie I om ze te onderscheiden van de  tweede reeks van Lunar munten die werden uitgebracht vanaf 2008 (Lunar serie II)

Soorten Lunar
De Lunar 2013 serie zal naar verwachting zeer snel zijn uitverkocht. Vooral in Azië waar de slang enorm populair is, zal de vraag naar deze gouden munten extreem hoog zijn. Deze Lunar serie gouden munten komen naast de 1 kilo Draak, ook in 10, 2, 1, 1/2, 1/4, 1/10 en 1/20 troy ounce. Alle Australische Lunar munten worden geslagen in .9999 puur goud.

De 1 kilo Lunar gouden Slang is naast zijn goudwaarde natuurlijk een prachtige en exclusieve munt voor iedere verzamelaar en belegger.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 1 kilogram
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2013
Afmeting Ø 100,60 mm x dikte 9,00 mm
Nominale waarde AU$ 3.000,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Kilo Lunar Series II Slang 2013 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha