Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Kilo Lunar Series II Geit 2015 gouden munt

Meer afbeeldingen

1 Kilo Lunar Series II Geit 2015 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De gouden 1 kilo Lunar Geit munt is op bestelling verkrijgbaar in onze webshop. Deze munt is onderdeel van de jaarlijks terugkerende Lunar Series II en wordt geproduceerd door Perth Mint in Australië. De munt heeft een zuiverheid van 999,9/1000 goud en een gewicht van precies 1 kilo. Meer details treft u onder het tabje “Extra Informatie”.U koopt hier een zeer speciale munt, namelijk de bijzondere 1 kilo Lunar Geit 2015 in het goud. Deze munt wordt op bestelling voor u vervaardigd uit de puurste goud met een nieuw en unieke afbeelding ontworpen voor het jaar 2015. De Lunar Series II wordt jaarlijks uitgegeven door Perth Mint in Australië en staat volledig in het teken van de symbolen van de Chinese dierenriem. Gouden Lunar munten zijn wereldwijd enorm populair en worden over de hele wereld verhandeld door beleggers en verzamelaars.

Kenmerken van de bijzondere 1 Kilo Lunar Geit 2015 gouden munt
Het ontwerp van de gouden 1 kilo Lunar Geit munt is geïnspireerd door Chinese astrologie. De Chinezen kennen in een 12-jarige cyclus waarin elk jaar door een specifiek dier wordt vertegenwoordigd. Het jaar 2015 is uitgeroepen tot “the year of the goat”. Dit ziet men ook terug in het ontwerp: op deze gouden munt wordt een mannetjesgeit weergegeven temidden van een bergrijke omgeving.

De gouden 1 kilo Lunar Geit 2015 bestellen
Voeg deze gouden Lunar munt aan uw verzameling toe door deze direct in onze webshop te bestellen. De gouden 1 kilo Oz Lunar Geit is op bestelling verkrijgbaar en kent daarom een levertijd. Koop deze munt door hem aan uw winkelwagen toe te voegen en reken vervolgens veilig af via iDeal of een bancaire spoedoverboeking. Voor overige gegevens en de verwachte levertijde kunt u op het tabje “Extra Informatie” klikken.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 1 kilogram
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2015
Afmeting Ø 100,60 mm x dikte 9,00 mm
Nominale waarde AU$ 3.000,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Kilo Lunar Series II Geit 2015 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha