Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 kilo Australische Koala 2013 zilveren munt

Meer afbeeldingen

1 kilo Australische Koala 2013 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 kilo Australische Koala 2013 zilveren munt is afkomstig van de producent Perth Mint in Australië en beschikt over een diamater van maar liefst tien centimeter. de munten worden geslagen in puur zilver en wegen 1 kilo. De zilveren munt 1 kilo Australische Koala 2013 is ideaal om te kopen als fysieke belegging in zilver of aangeschaft worden als een verzamelobject.1 kilo Australische Koala 2013 zilveren munt
De 1 kilo Australische Koala 2013 zilveren munt kent een specifiek design met een afbeelding van een koalabeer in een boom aan de ene kant en met de afbeelding van Elizabeth II aan de andere zijde. De zilveren munt bevat verder de vermelding 1kg 999 silver 2013 en er staat een nominale waarde op vermeld van 30 dollars. De 1 kilo Australische Koala 2013 zilveren munt is geslagen door Perth Mint in Australië. De diamater van deze zilveren munt bedraagt tien centimeter.

1 kilogram puur zilver
De Australische Koala 2013 bestaat uit 1 kilogram puur zilver en kan daarom uitstekend worden gekocht als een investering in fysiek zilver. Uiteraard is de zilveren munt ook een prima investering om als verzamelobject te dienen. Perth Mint slaat elk jaar nieuwe 1 kilo Australische Koala zilveren munten, die steeds weer van een nieuw design worden voorzien. Het belangrijkste kenmerk van de 1 kilo Australische Koala zilveren munt blijft echter altijd de koalabeer, die op de 2013 zilveren munt hangend aan een eucalyptusboom wordt afgebeeld met het hoofd van de boom afgewend. De 1 kilo Australische Koala 2013 kan als enkele zilveren munt worden besteld, maar het is ook mogelijk meerdere exemplaren tegelijk online te kopen.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Perth Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 1 kilogram
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2013
Afmeting Ø 100,60 x dikte 14,60 mm
Nominale waarde AU$ 30,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 kilo Australische Koala 2013 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha