Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 kg Andorra Zilveren muntbaar

Meer afbeeldingen

1 kg Andorra Zilveren muntbaar

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

1 kilo zilveren muntbaar van Andorra. Deze muntbaar wordt verkocht onder de marge regeling zodat u geen btw hoeft te betalen over zilver. Muntbaren kopen kan bij Goudpensioen in AmsterdamWilt u zilveren muntbaren kopen? Zie onze uitgebreide assortiment Zilveren Muntbaren .

De 1 kilo Andorra zilveren muntbaar bevat exact 1 kilogram puur zilver. Deze zilveren muntbaren hebben een groot voordeel  ten opzicht van de reguliere zilverbaren. De muntbaren vallen namelijk onder de margeregeling voor BTW op zilver. Dat wil zeggen dat er alleen btw afgedragen wordt over de winstmarge van de handelaar en niet over het totale omzetbedrag. Hierdoor is het kopen van fysiek zilver in de vorm van zilveren muntbaren voor u als belegger ineens een stuk aantrekkelijker geworden!

1 kilo zuiver zilver muntbaar
Iedere  1 kg Andorra muntbaar is geaccrediteerd door de London Bullion Market Association (LBMA) en heeft  een zuiverheid van 999/1000 zilver. De muntbaren  worden geleverd met  Good Delivery status. Deze classificatie houdt in dat de muntbaren geproduceerd zijn door smelters en keurmeesters die goedgekeurd  zijn door de LBMA. Met dit kwaliteitsbewijs kunnen de zilveren muntbaren die u koopt buj Goudpensioen overal ter wereld  worden verhandeld en worden ze overal geaccepteerd zonder dat verder onderzoek naar de kwaliteit en zuiverheid nodig is.

1 kilo zilver muntbaar vs. 1 kilo zilverbaar
Muntbaren zijn zilverbaren van een gerenommeerde raffinaderij, maar dragen een  rond muntstempel van een bepaald land. Door dit muntstempel vertegenwoordigen de muntbaren een nominale waarde. De 1 kg Andorra muntbaar is dus een zilverbaar met de afbeelding van een vliegende adelaar. De Andorra muntbaren komen van de fabrikant Umicore, één van ’s werelds grootste fabrikanten van goud- en zilverproducten. De muntbaren zijn dus een wettig betaalmiddel in het vorstendom Andorra. Alle Andorra zilveren baren  komen direct van de gieterij en u heeft daarmee gegarandeerd de beste kwaliteit in handen. Door de vorm van deze muntbaren kunnen ze makkelijk op elkaar gestapeld worden. Hierdoor kunt u makkelijk de muntbaren opbergen.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in originele verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Umicore
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 1 kilogram
Jaartal Nee
Zuiverheid 999/1000
Afmeting 48 x 90 x 26 mm
Nominale waarde 30,- Diners
Certificaat Nee
Herkomst Andorra
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 kg Andorra Zilveren muntbaar

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha