Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 gram Maple Leaf Maplegram gouden munt

U koopt hier een enkele 1 gram Maplegram Maple Leaf gouden munt. Dit muntje wordt geleverd in een afgesloten capsule met een certificaat en serienummer. Meer informatie treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
GMMALE1G

U koopt hier een enkele 1 gram Maple Leaf afkomstig van de Maplegram. Het betreft een muntje van 1 gram met een eigen serienummer munten met een puurheid van 99,99 procent. Meer over dit gouden muntje, leest u in onderstaande productomschrijving.

Kenmerken van de 1 gram Maple Leaf Maplegram munt
De munt is verpakt in een eigen capsule met bijbehorende serienummer op de achterkant. Hier staat ook de zuiverheid van het goud als “9999 fine gold” aangegeven. De verpakking heeft een luxe uitstraling welke staat voor de waarden 'welvaart' en 'geluk' en dit is precies waar Royal Canadian Mint de 1 gram Maple Leaf Maplegram gouden munten mee wil associëren.

Koop de 1 gram Maple Leaf Maplegram munt
U koopt dit muntje direct en secuur in onze webshop. Voor meer informatie en productspecificaties klikt u op het tabje "Extra Informatie".


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Royal Canadian Mint
Herkomst Canada
Metaal Goud
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 1 gram
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar Diverse
Nominale waarde CA$ 0,50
Diameter (mm) 8
Dikte (mm) 1,7
Verpakking Plastic
Certificaat Ja
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 gram Maple Leaf Maplegram gouden munt