Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 gram Chinese Panda 2019 gouden munt

Bestel direct uw 1 gram Chinese Panda 2019 gouden munt. Onderdeel van de jaarlijks terugkerende serie en over de hele wereld geliefd. Deze munt wordt uitgegeven in een editie van 1 gram puur goud met een zuiverheid van 999/1000. Klik op het tabje "Extra Informatie" voor meer productspecificaties.

Niet leverbaar

SKU
GMCHPA1G19

Deze 1 gram Chinese Panda 2019 gouden munt is een munt van hoogwaardige kwaliteit die ieder jaar met een nieuw ontwerp wordt geslagen en uitgegeven in opdracht van de Chinese overheid. De eerste munt van de Panda serie werd uitgegeven in het jaar 1983 en deze 1 gram Chinese Panda betreft de uitgave van het jaar 2019. Verzamelt u deze serie gouden munten met de afbeelding van de panda, dan is de 1 gram Chinese Panda 2019 gouden munt zeker een verrijking voor uw verzameling. 

De kenmerken van de 1 gram Chinese Panda 2019
Veel gouden en zilveren munten duiden het gewicht van een munt aan in de eenheid 1 troy ounce. Echter, sinds 2016, worden de Chinese Panda munten uitsluitend in grammen uitgedrukt. Deze gouden munt heeft een gewicht van 1 gram. Verder heeft de munt een hoge zuiverheid van 999/1000 goud en wordt de kwaliteit en de zuiverheid van de munt gegarandeerd door de Chinese overheid. Bovendien wordt deze munt uitgegeven in een beperkte hoeveelheid van 1 miljoen munten.

Het ontwerp van de 1 gram Chinese Panda 2019 gouden munt
Op de voorzijde van de 1 gram Chinese Panda 2019 gouden munt ziet u een gedetailleerde portret van de panda, het nationale symbool van China. Een volwassen panda wordt weergegeven samen met een baby panda op de munt. Op de achterkant van de munt ziet u de zogeheten Temple of Heaven en een Chinese inscriptie met de Engelse vertaling 'People's Republic of China'.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Shanghai Mint
Herkomst China
Metaal Goud
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 1 gram
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2019
Nominale waarde CNY 10,-
Diameter (mm) 14
Dikte (mm) 0,8
Verpakking Plastic
Certificaat Nee
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 gram Chinese Panda 2019 gouden munt