Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/4 Oz Wiener Philharmoniker gouden munt (diverse jaren)

Het wereldberoemde Weens Filharmonisch Orkest was de inspiratie voor deze gouden Wiener Philharmoniker munten. De Philharmoniker is vanaf 1989 jaarlijks geslagen.
5 - 10 werkdagen levertijd

5 - 10 werkdagen levertijd

SKU
GMWIPH1/4T
€ 479,82
  • Koop 10 voor € 478,82 per stuk en bespaar 0.2%

De bijzondere Wiener Philharmoniker is een gouden munt met een gladde zijkant. Behalve de kwart troy ounce, zijn er ook een tiende, een half troy ounce en een hele troy ounce gouden Wiener Philharmonikers geslagen. De 1/4 troy ounce munten, staan voor 7,775 gram zuiver goud. Deze Oostenrijkse munt heeft een nominale waarde van 100 Euro. Deze munten kwamen in 1989 op de markt en de Gouden Vienna Philharmonic munten zijn de enige in Europa die als bullion munt verhandeld worden en tevens de status van wettig betaalmiddel hebben.

Vienna Philharmonic
Net als de zilveren Vienna Philharmonic is de 1 troy ounce gouden Vienna Philharmonic enorm populair als beleggingsmunt, maar ook in de collectie van verzamelaars mag deze kwalitatief hoogstaande gouden munt eigenlijk niet ontbreken. De afbeelding op de zilveren en gouden Philharmoniker munten is hetzelfde. Op de 1 troy ounce Vienna Philharmonic gouden munten zijn twee verschillende munteenheden te vinden. Van 1989 tot 2001 de Oostenrijkse Schilling en vanaf 2002 vanwege de invoering van de Euro, werd het de Euro.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantMünze Österreich AG
HerkomstOostenrijk
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal7,77 gram | 1/4 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2020
Nominale waarde€ 10,-
Diameter (mm)22
Dikte (mm)1,2
VerpakkingMunthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
Levertijd5 - 10 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1/4 Oz Wiener Philharmoniker gouden munt (diverse jaren)