Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/4 Oz Lunar Series II Hond 2018 gouden munt

Meer afbeeldingen

1/4 Oz Lunar Series II Hond 2018 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

Volgens de Chinese jaartelling is 2018 bekend als “het jaar van de hond”. Daarom wordt deze 1/4 Oz Lunar Hond gouden munt geslagen met de afbeelding van een hond als thema. De munt is ontworpen in een gewicht van 7,77 gram fijn goud en wordt nieuw geleverd in een capsule.Wederom heeft de Perth Mint een prachtige gouden munt ontworpen: de 1/4 Oz Lunar Hond 2018. Dit is inmiddels de elfde munt uit de Lunar Series II, geïnspireerd door symbolen uit de Chinese dierenriem. Het jaar 2018 staat volledig in het teken van de hond en op deze gouden munt zien wij een hond afgebeeld in een rotsachtige omgeving. De keerzijde geeft het portret weer van de Britse koningin Elizabeth II samen met het jaar 2018 en gegevens over het gewicht en fijnheid van het goud.

Lunar Hond 2018: 1/4 Troy Ounce verzamelmunt
Deze 1/4 Oz Lunar Hond gouden munt bevat 99.99% puur goud in een gewicht van 7,77 gram met een zeer gedetailleerde afwerking. De munt is verkrijgbaar in vele verschillende maten vanaf 1/20 troy ounce tot een reuze exemplaar van 1 kilo. Elk jaar wordt een beperkt aantal van deze munten geproduceerd. Deze munten blijven daarom niet lang verkrijgbaar en ook hier geldt op=op.

Bijzondere 1/4 Oz Lunar Hond 2018 gouden munt kopen
De Lunar series blijft ongekend populair, vooral in China waar deze gouden munten fanatiek worden verzameld. Ook in de rest van de wereld is deze gouden munt erg populair als verzamel- en beleggingsmunt. Op de website van Goudpensioen vindt u alle denominaties van de gouden Lunar Hond munten. In onze veilige webshop  bestelt u eenvoudig en snel uw munt. Specificaties  treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 7,77 gram | 1/4 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2018
Afmeting Ø 22,60 x dikte 2,20 mm
Nominale waarde AU$ 25,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1/4 Oz Lunar Series II Hond 2018 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha