Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/4 Oz Kangoeroe 2018 gouden munt

Meer afbeeldingen

1/4 Oz Kangoeroe 2018 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

Koop direct de 1/4 Oz Australische  Kangoeroe 2018 munt. Een fraai geslagen gouden munt met een ontwerp dat symbool staat voor het land Australië. Deze munt heeft een gewicht van 1/4 Troy Ounce (7,77 gram) puur goud met een zuiverheid van 999,9/1000. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.Deze 1/4 Oz Kangoeroe 2018 behoort tot een van de bestverkopende gouden muntenseries van de Perth Mint. Elk jaar verschijnt deze serie opnieuw met telkens een ander ontwerp van de bijzondere  kangoeroe. Een fraai ontworpen product geslagen in het puurste goud. Het is geen wonder dat deze munt zo geliefd is onder zowel verzamelaars als goudkopers.

Ontwerp van de 1/4 Oz Australische Kangoeroe 2018 editie
Oorspronkelijk werd deze munt in 1986 uitgebracht onder een andere naam met een ander ontwerp. Destijds was deze gouden munt bekend als de Australian Nugget – vernoemd naar de grootste goudklomp ooit gevonden in heel Australië. Na drie jaar is dit veranderd naar een afbeelding van de kangoeroe. Sindsdien wordt de munt jaarlijks geslagen met een nieuw en uniek ontwerp van de inheemse kangoeroe. In het jaar 2018 zien wij een illustratie van twee springende kangoeroes.

De 1/4 Oz Australische Kangoeroe 2018 direct kopen
Deze Kangoeroe 2018 munt wordt door de Perth Mint geslagen in een gewicht van een kwart Troy Ounce (7,77 gram) 999,9 puur goud. U kunt deze prachtige gouden munt meteen bestellen in onze webshop. Voeg eenvoudig het product aan uw winkelwagen toe en reken direct en veilig af. Meer gegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Perth Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 7,77 gram | 1/4 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2018
Afmeting Ø 20,10 x dikte 1,30 mm
Nominale waarde AU$ 25,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1/4 Oz Kangoeroe 2018 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha