Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/4 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

Meer afbeeldingen

1/4 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1/4 Troy Oz Chinese Panda is een gouden munt met de puurste zuiverheid van 999,9/1000. Deze munt is uitgegeven met een nieuw ontwerp van de reuze panda speciaal voor het jaar 2014. De munt bevat 7,77 gram goud.De 1/4 Troy Ounce Chinese Panda maakt onderdeel uit van de populaire serie van gouden munten uit China. De Shanghai Mint produceert elk jaar opnieuw de Chinese Panda munt en voorziet deze met een nieuw ontwerp van de reuzen panda. De Panda serie bestaat al sinds 1983 en wordt in zowel goud als zilver gemunt. De 1/4 Troy Ounce Panda munt is een kleinere uitvoering in deze gouden serie, wat ook in de maten 1/10, 1/20, 1/2  en 1 hele Troy Ounce verkrijgbaar is. Deze munt heeft een diameter van 21,95 millimeter en een dikte van 1,53 millimeter. 1/4 Troy Oz komt overeen met ongeveer 7,77 gram.

Gouden Panda 2014
De Chinese Panda behoort tot een reeks munten met een jaarlijks wisselend ontwerp. Net als de gouden munten uit bijvoorbeeld de Lunar Series II, wordt er elk jaar een nieuwe munt gedrukt met een uniek design. Het ontwerp draait altijd om een afbeelding van een of een aantal reuze panda’s. Dit maakt deze munt een zeer aantrekkelijk aankoop voor verzamelaars of investeerders die elk jaar aan hun portefeuille bouwen. De achterkant van deze munt geeft elk jaar dezelfde afbeelding weer van de Temple of Heaven on Beijing.

Chinese Panda kopen
De munten uit de Chinese Panda serie hebben allen een goudgehalte van 999,9/1000. Deze munten behoren dan ook tot een van de puurste gouden beleggingsmunten op de markt. Uw bestelling is eenvoudig te plaatsen via onze webwinkel of kunnen wij u persoonlijk ontvangen in onze winkel in Amsterdam. Levering is mogelijk per verzekerde post of kan door u worden afgehaald.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.

** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.

*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Shanghai Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 7,77 gram | 1/4 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2014
Afmeting Ø 21,95 x dikte 1,53 mm
Nominale waarde CNY 100,-
Certificaat Nee
Herkomst China
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1/4 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha