Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/4 Oz Andorra Eagle gouden munt  (diverse jaren)

Meer afbeeldingen

1/4 Oz Andorra Eagle gouden munt (diverse jaren)

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1/4 Troy Oz Andorra Eagle is een gouden munt met de puurste zuiverheid van 999,9/1000. Deze munt is uitgegeven met het ontwerp van een adelaar en het wapenschild van Andorra. De munt bevat 7,77 gram goud.De eerste Andorra Eagle munten stammen uit 2009 en zijn uitgegeven door de Bavarian Mint in samenwerking met het ingesloten vorstendom van Andorra. Deze serie is heeft ook de eerste gouden munt met een gewicht van precies 1 gram op de markt gezet. Deze 1/4 Ounce versie heeft een gewicht van 7,77 gram en een diameter van 20,10 millimeter en een dikte van 0,8 millimeter. Andorra Eagles zijn gemaakt van de puurste 24-karaat goud. Dat wil zeggen dat het goud een zuiverheid heeft van 999,9/1000 goud.

Kwart ounce Andorra Eagle
De Andorra Eagle van 1/4 Troy Ounce kent dezelfde design als alle Eagles uit de serie. Op de voorkant van de munt wordt er een adelaar afgebeeld met gespreide vleugels. De adelaar heeft plaatsgenomen op een rots. Onderaan wordt de nominale waarde van de munt in Diner uitgedrukt. De Diner is een kunstmatig munteenheid en wordt niet in Andorra gebruikt als betaalmiddel. Het land maakt voor dagelijkse transacties gebruik van de Euro. Voor de invoering van de euromunt werd er gebruikt gemaakt van de twee buurlanden Frankrijk en Spanje. De achterkant van de munt is versierd met het wapenschild van Andorra.

Gouden Eagle munt kopen

Alle gouden munten uit de Andorra Eagle serie worden direct van de smelter geleverd en zijn verpakt in een stof- en krasvrije muntcapsule. De munt is eenvoudig, snel en secuur te bestellen. U kunt de 1/4 Oz gouden Andorra Eagle munt meteen in uw winkelwagen plaatsen en daarna afrekenen via iDeal of per bancaire spoedoverboeking. Een order rechtstreeks plaatsen in onze winkel behoort ook tot de mogelijkheden. Ongeacht op welke wijze u bestelt, kunnen wij uw order per verzekerde post naar u toesturen of kunt u deze in onze winkel afhalen.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Diverse
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 7,77 gram | 1/4 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal Diverse
Afmeting Ø 20,10 mm x dikte 0,8 mm
Nominale waarde 25,- Diners
Certificaat Nee
Herkomst Andorra
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1/4 Oz Andorra Eagle gouden munt (diverse jaren)

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha