Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/20 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

Meer afbeeldingen

1/20 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1/20 Troy Oz Chinese Panda is een gouden munt met de puurste zuiverheid van 999,9/1000. Deze munt is uitgegeven met een nieuw ontwerp van de reuze panda. De munt bevat 1,55 gram goud.Deze 1/20 Troy Ounce versie van de populaire Chinese Panda munt is een uitgave  van de Shanghai Mint. Op de munt wordt elk jaar een nieuw ontwerp van de reuze panda, een beschermd diersoort en icoon van Volksrepubliek China. Deze gouden munten worden gretig verzameld over de hele wereld. Alle Panda munten worden vervaardigd uit 99,99% puur goud. De kleinste 1/20e Oz uitvoering heeft een diameter van 14 millimeter en een dikte van slechts 0,83 millimeter. Het gewicht komt overeen met ongeveer 1,55 gram.

Gouden Chinese Panda
De gouden Chinese Panda munt heeft een zuiverheid van 999,9/1000 wat ook wel 24 karaat goud wordt genoemd. Zo behoort deze munt tot een van de zuiverste beleggingsmunten ter wereld. De munt wordt elk jaar weer in China gedrukt. Daarnaast verschijnt deze munt in minder grote getallen in vergelijking tot andere populaire munten als de gouden Maple Leaf of American Eagle.

Ontwerp Gouden Panda 2014
Zoals elk jaar, wordt de Chinese Panda in goud gegoten en voorzien van een nieuw ontwerp van een Chinese reuze panda. Dit jaar zien wij een enkele panda. Hij bevindt zich in zijn natuurlijke omgeving, omringd door bamboescheuten. Naast de panda zien wij de nominale waarde van deze kleine munt in Yuan uitgedrukt. Op de achterzijde wordt er, zoals elk jaar, een afbeelding van de Temple of Heaven in Beijing op de munt gestempeld. Hier staat ook het jaar van productie vermeld.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Shanghai Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 1,55 gram | 1/20 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2014
Afmeting Ø 14,00 x dikte 0,83 mm
Nominale waarde CNY 20,-
Certificaat Nee
Herkomst China
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1/20 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha