Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/2 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

Meer afbeeldingen

1/2 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1/2 Troy Oz Chinese Panda is een gouden munt met de puurste zuiverheid van 999,9/1000. Deze munt is uitgegeven met een nieuw ontwerp van de reuze panda speciaal voor het jaar 2014. De munt bevat 15,55 gram goud.De gouden halve Troy Ounce Chinese Panda is een munt die jaarlijks wordt uitgegeven door de Shanghai Mint in China. De Panda is een serie die eerst is verschenen in 1983 en is een eerbetoon aan de reuze panda. De serie is populair onder verzamelaars omdat deze elk jaar opnieuw verschijnt met een nieuw en uniek ontwerp van de panda. De Chinese Panda serie wordt in zowel goud als zilver geproduceerd. De munten uit de gouden serie zijn verkrijgbaar al vanaf de maat 1/20 Troy Ounce. Deze 1/2 Oz munt bevat ongeveer 15,55 gram puur 24-karaat goud. Daarnaast heeft deze munt een diameter van 27 millimeter en een dikte van 1,85 millimeter.

1/2 oz Chinese Panda munt
Deze munt kenmerkt zich door een zuiverheid van 999,9/1000. Dit betekent dat de Chinese Panda munt zuiver goud bevat van de hoogste gehalte van 24 karaat gehalte. Een andere belangrijke kenmerk van deze gouden munt, is het feit dat deze elk jaar de panda op een andere wijze afbeeldt. Soms zien wij een enkele panda en sommige jaren wordt deze als een groep afgebeeld. In het jaar 2014 draait het ontwerp  om een enkele panda omringd door bamboescheuten. Tevens zijn hier gegevens over de nominale waarde, het gewicht en de zuiverheid van het goud op de munt gedrukt. De achterzijde bevat een afbeelding van de bekend Temple of Heaven in Beijing.

Gouden Panda 2014 kopen
De gouden munten uit de Panda serie zijn allemaal terug te vinden in onze webshop. Bij elk artikel kunt u een uitgebreide productomschrijving lezen en ziet u gegevens over het gewicht, de zuiverheid en formaat van de munten. De 1/2 ounce Chinese Panda 2014 kunt u bestellen door deze in uw winkelwagen te plaatsen. Uw bestelling kunt u afrekenen met iDeal of een bancaire spoedoverboeking. U kunt uw order ook persoonlijk plaatsen bij ons in de winkel. Ongeacht op welke wijze u bestelt, is levering altijd mogelijk per verzekerde post of kan persoonlijk afgehaald worden.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Shanghai Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 15,55 gram | 1/2 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2014
Afmeting Ø 27,00 x dikte 1,85 mm
Nominale waarde CNY 200,-
Certificaat Nee
Herkomst China
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1/2 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha