Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1/2 Oz Lunar Series II Varken 2019 zilveren munt

De 1/2 Oz Lunar Series II Varken 2019 zilver munt is onderdeel van de zeer populaire Lunar Serie II. Het jaar 2019 staat helemaal in het teken van het varken die op deze munt wordt afgebeeld. De munt wordt in een originele capsule geleverd en bevat zilver met een gehalte van 999/1000 en een gewicht van 1/2 troy ounce (15,55 gram). Meer informatie treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMLUN1/2T19
€ 36,15
Producent
  • The Perth Mint

Deze 1/2 Oz Lunar Varken 2019 zilveren munt maakt deel uit van de zeer populaire Lunar Series II muntenserie. Zoals we gewend zijn uit de voorgaande jaren, wordt deze munt geslagen met een exclusief ontwerp, dit jaar in het teken van het jaar van het varken. Wees er snel bij om deze munt aan uw collectie compleet te maken. De 1/2 Oz Lunar Varken 2019 is geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000 en weegt precies 1/2 troy ounce (15,55 gram).

Ontwerp van de 1/2 Oz Lunar Varken 2019
De Australische Lunar munten worden jaarlijks uitgegeven door Perth Mint en worden gekenmerkt door een zeer gedetailleerd ontwerp. De serie is geïnspireerd door symbolen uit het Chinese dierenriem waarin elk jaar uit de 12-jarige cyclus door een ander dier wordt vertegenwoordigd. In het jaar 2019 staat dit ontwerp volledig in het teken van het twaalfde symbool uit deze cyclus: het varken. Op deze zilveren munt wordt een moeder varken met vier biggetjes afgebeeld met daaronder de tekst “Year of the Pig”.

De 1/2 Oz Lunar Varken 2019 munt in het zilver kopen
U koopt de 1/2 Oz Lunar Series II Varken 2019 munt direct in onze webshop. Deze munt is beperkt verkrijgbaar en wordt u aangeboden zolang verkrijgbaar via Perth Mint. Deze munt kan eenvoudig besteld worden in onze webshop of in onze winkel in Amsterdam. Gegevens over onder andere de afmeting, herkomst en nominale waarde van deze zilveren munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal15,55 gram | 1/2 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2019
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)36,6
Dikte (mm)2,3
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1/2 Oz Lunar Series II Varken 2019 zilveren munt