Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/2 Oz Lunar Series II Draak 2012 zilveren munt

De 1/2 oz Lunar Draak 2012 zilver munt komt van de Australische Lunar serie. Het jaar 2012 staat in het teken van de draak welke op deze munt is afgebeeld. Deze munt bevat zilver met een gehalte van 999/1000 en is geslagen in een gewicht van 1/2 Troy Ounce (15,55 gram).

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMLUN1/2T12
€ 47,32

Spaart u alle munten van de Lunar serie van Perth Mint en bent u op zoek naar een nieuwe aanwinst voor uw verzameling met bijzondere munten? Dan is de 1/2 Oz Lunar Draak 2012 Zilver wellicht iets voor u. Deze bijzondere munt met afbeelding van de zogeheten Lunar Draak, een draak die in China bekend staat om zijn wijsheid en geluk, biedt u namelijk de perfecte combinatie met een mooi ontwerp en een hoge zuiverheid.

De kenmerken van de zilveren 1/2 Oz Lunar Draak 2012
Lunar munten behoren tot de populairste serie van de Perth Mint in Australië. Naast het feit dat het ontwerp van de munt namelijk erg bijzonder is, heeft de 1/2 Oz Lunar Draak zilveren munt tevens een hoge zuiverheid van 999/1000 zilver. Dit maakt de munt dan ook erg populair onder verzamelaars en kopers van beleggingskwaliteit zilver.

1/2 Oz Draak uit de populaire Lunar series
De 1/2 Oz Lunar Draak 2012 zilver is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Deze uitvoeringen hebben allemaal andere gewichten, zoals 10 Troy Ounce, 5 Troy Ounce en 2 Troy Ounce. Deze versie van de Lunar munt heeft een gewicht van 1/2 Troy Ounce: ofwel een gewicht van 15,55 gram. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 15,55 gram | 1/2 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2012
Nominale waarde AU$ 1,-
Diameter (mm) 36,6
Dikte (mm) 2,3
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1/2 Oz Lunar Series II Draak 2012 zilveren munt