Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/2 Oz Koala 2015 zilveren munt

Meer afbeeldingen

1/2 Oz Koala 2015 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

Bestel direct de 1/2 Oz Koala 2015 munt. Dit fraai ontworpen zilveren munt is geslagen met een illustratie van de Australische Koala. Met een zilvergehalte van 999/1000 en een gewicht van 1/2 Troy Ounce (15,55 gram). Meer gegevens over deze munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.De 1/2 Oz Koala 2015 zilveren munt wordt uitgegeven door de Australische Perth Mint in Australie. Deze zilveren munt is onderdeel van de jaarlijkse Koala serie. Op deze munt is een Koala afgebeeld, het populairste dier in Australië. Elk jaar wordt er een nieuwe editie van deze munt in het zilver geslagen, met steeds wisselende afbeeldingen van de Koala.

De kenmerken van de zilveren 1/2 Oz Koala 2015

Deze zilveren munt kent een zuiverheid van 999 puur zilver en heeft een gewicht van 15,55 gram. De munt heeft een diameter van 36,60 mm en de dikte van de munt is 2,30 mm. Op de Koala 2015 munt is een volwassen koala afgebeeld, zittend in een boom, met het Australische landschap als achtergrond. De andere kant van de munt is een afbeelding van Koningin Elizabeth II te zien. Ook de nominale waarde van de munt, 0,50 Australische dollar, wordt hier vermeld.

Uw 1/2 Oz Koala 2015 munt meteen bestellen
Uw verzameling van de jaarlijkse terugkerende Koala munten kunt u direct aanvullen met deze zilveren Koala 2015 munt. Deze zilveren munt koopt u direct in onze winkel of bestelt u eenvoudig in onze webshop. Dit product is los te bestellen en wordt geleverd in een originele capsule. Meer informatie over onder andere de actuele levertijd kunt u vinden bij het tab "Extra Informatie".


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 15,55 gram | 1/2 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2015
Afmeting Ø 36,60 x dikte 2,30 mm
Nominale waarde AU$ 0,50
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1/2 Oz Koala 2015 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha