Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/2 Oz Kangoeroe 2015 gouden munt

Meer afbeeldingen

1/2 Oz Kangoeroe 2015 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

Bestel direct de 1/2 Oz Australische Kangoeroe Nugget 2015 munt. Dit fraai ontworpen gouden munt is geslagen met een symbolische afbeelding van de inheemse kangoeroe. Met een goudgehalte van 999,9/1000 en een gewicht van 1/2 Troy Ounce (15,55 gram). Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.Deze 1/2 Oz Kangoeroe 2015 munt is afkomstig van de gouden Kangoeroe serie van de wereldberoemde Perth Mint. Deze munten worden jaarlijks geslagen met een wisselend ontwerp van de inheemse kangoeroe en bevatten goud met de hoogste zuiverheid van 999,9/1000. Bovendien worden deze half ounce munten beperkt geslagen met een oplage van slechts 100.000 stuks.

Kenmerken van de 1/2 Oz Kangoeroe 2015 munt
Deze munten zijn vooral geliefd vanwege de indrukwekkende ontwerpen die ons elk jaar opnieuw weten te verrassen. De 2015 editie van de 1/2 Oz Kangoeroe munt is voorzien van een afbeelding van de kangoeroe springende door de Australische outback. De munt is geslagen in goud met een gewicht van precies 1/2 Troy Ounce. Dit komt overeen met 15,55 gram. De keerzijde van deze munt is voorzien van dezelfde afbeelding Koningin Elizabeth II die op alle Perth Munt munten aanwezig is.

Bestel direct uw 1/2 Oz Kangoeroe 2015 munt
De 1/2 Oz Kangoeroe 2015 gouden munt kunt u direct bestellen in onze beveiligde webshop. Plaats dit product in de virtuele winkelwagen en reken vertrouwd af via iDeal of een bancaire spoedoverboeking. U ontvangt altijd een nieuwgeslagen munt via de pakketpost of af te halen in onze winkel in Amsterdam. Meer gegevens over deze gouden munt treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Perth Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 15,55 gram | 1/2 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2015
Afmeting Ø 25,10 x dikte 2,20 mm
Nominale waarde AU$ 50,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1/2 Oz Kangoeroe 2015 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha