Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/2 Oz Chinese Panda 2015 gouden munt

Meer afbeeldingen

1/2 Oz Chinese Panda 2015 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

Deze 1/2 Troy Oz Chinese Panda 2015 munt is geslagen in goud met de puurste zuiverheid van 999,9/1000. Deze munt is uitgegeven met een nieuwe afbeelding van de reuze panda en is speciaal ontworpen voor het jaar 2015 en weegt precies 15,55 gram.De gouden 1/2 Oz Chinese Panda 2015 is afkomstig van een series die jaarlijks wordt uitgegeven door de Shanghai Mint in China. De Panda munt verscheen voor het eerst in 1983 en staat sindsdien volledig in het teken van de reuze panda. De serie is geliefd onder verzamelaars omdat de munten elk jaar voorzien zijn van een nieuw en uniek ontwerp. De Chinese Panda serie wordt in zowel goud als zilver geproduceerd. De munten uit de gouden serie zijn verkrijgbaar al vanaf een gewicht van 1/20 Troy Ounce. De 1/2 Oz munt bevat ongeveer 15,55 gram puur 24-karaat goud.

Eigenschappen van de 1/2 oz Chinese Panda munt
Deze munt wordt geslagen van goud met een zuiverheid van 999,9/1000. Dit betekent dat de Chinese Panda 2015 munt zuiver goud bevat van de hoogste gehalte van 24 karaat. Deze Panda munt bevat een ontwerp van de reuze panda knabbelen aan een bamboescheut. Tevens staat hier de nominale waarde, het gewicht en de zuiverheid van het goud. De keerzijde van deze gouden munt geeft een afbeelding weer van de Temple of Heaven in Beijing. 

De 1/2 oz Gouden Panda 2015 bestellen
De gouden munten uit de Panda serie 2015 zijn allemaal terug te vinden in onze webshop. Deze 1/2 ounce Chinese Panda 2015 munt kunt u bestellen door deze in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt vervolgens afrekenen met iDeal of een bancaire spoedoverboeking. U kunt uw order tevens persoonlijk plaatsen bij ons in de winkel. Voor meer gegevens over dit product kunt u klikken op het tabje “Extra Informatie”.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Shanghai Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 15,55 gram | 1/2 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2015
Afmeting Ø 27,00 x dikte 1,85 mm
Nominale waarde CNY 200,-
Certificaat Nee
Herkomst China
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1/2 Oz Chinese Panda 2015 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha