Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/2 Oz Andorra Eagle gouden munt (diverse jaren)

Meer afbeeldingen

1/2 Oz Andorra Eagle gouden munt (diverse jaren)

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1/2 Troy Oz Andorra Eagle is een gouden munt met de puurste zuiverheid van 999,9/1000. Deze munt is uitgegeven met het ontwerp van een adelaar en het wapenschild van Andorra. De munt bevat 15,55 gram goud.De Andorra Eagle van een half Troy Ounce is een gouden munt afkomstig uit Andorra, een klein ingesloten vorstendom met een ligging tussen Spanje en Frankrijk. De Eagle wordt geproduceerd door de Bavarian Mint en is in 2009 ingevoerd. Het is tevens de eerste munt die uitgegeven wordt in het gewicht van precies 1 gram goud. Deze 1/2 Troy Ounce versie weegt 15,55 gram en heeft een diameter van 25,10 millimeter en een dikte van 0,9 millimeter. De zuiverheid van het goud waarmee de Eagle vervaardigd wordt, is 999,9/1000 wat ook uitgedrukt wordt als 24-karaat goud.

Gouden  Andorra Eagle
De naam van deze munt verwijst naar de afbeelding van de adelaar die op de voorzijde van de gouden munt is gedrukt. De vogel is hier afgebeeld met gespreide vleugels en heeft plaatsgenomen op een rots. Hieronder is de nominale waarde van de munt te zien. Dit wordt aangegeven in Diner, wat als een pseudovaluta wordt beschouwd omdat dit een kunstmatige munteenheid is. Voor de invoering van de Euro heeft Andorra namelijk altijd gebruik gemaakt van de valuta van de twee buurlanden Frankrijk en Spanje. De achterzijde van de munt geeft het wapenschild van Andorra weer.

Eagle Munt bestellen
De 1/2 Troy Ounce Andorra Eagle munt is direct te bestellen. Overigens kent deze serie een reeks munten die verkrijgbaar zijn al vanaf 1 gram goud. Uw bestelling kunt u eenvoudig en secuur rechtstreeks via onze webshop plaatsen. Daarnaast kunt u ook uw order doorgeven en contant afrekenen in onze winkel. Ongeacht op welke wijze u bestelt, kunnen wij uw order per verzekerde post naar u toesturen of kunt u deze in onze winkel afhalen.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Diverse
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 15,55 gram | 1/2 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal Diverse
Afmeting Ø 25,10 mm x dikte 0,9 mm
Nominale waarde 50,- Diners
Certificaat Nee
Herkomst Andorra
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1/2 Oz Andorra Eagle gouden munt (diverse jaren)

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha