Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/10 Oz Lunar Series II Geit 2015 gouden munt

Meer afbeeldingen

1/10 Oz Lunar Series II Geit 2015 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

Dit gouden 1/10 Oz Lunar Geit 2015 muntje is een uitgave van de Lunar Series II van Perth Mint. Het is ontworpen voor het jaar 2015 en staat volledig in het teken van de Chinese dierenriem. U koopt hier een zeer speciale munt met een zuiverheid van 999,9/1000 goud en een gewicht van 1/10 Troy Ounce (3,11 gram). Meer details treft u onder het tabje “Extra Informatie”.Deze gouden 1/10 Oz Lunar Geit 2015 munt maakt deel uit van de Lunar Series II die jaarlijks wordt geproduceerd door Perth Mint in Australië. Deze serie staat in het teken van de symbolen uit de Chinese dierenriem. De munten worden daarom jaarlijks voorzien van een nieuw en uniek ontwerp. Dit muntje heeft een goudgehalte van 999,9/1000 en is geslagen in een gewicht van 1/10 Troy Ounce (3,11 gram). De 1/10 Oz gouden Lunar Geit munt is zowel interessant voor beleggers in goud als kopers van bijzondere verzamelmunten.

Ontwerp van de gouden 1/10 Oz Lunar Geit 2015
Voor het jaar 2015 heeft Perth Mint een ontwerp gecreëerd om het jaar van de geit te vieren. Het ontwerp bevat een afbeelding van een mannetjesgeit in een bergachtige omgeving en de tekst: “Year of the Goat”. De keerzijde van deze munt toont het portret van Koningin Elizabeth II die op alle munten van de Perth Mint te zien is. Hier staan ook de gegevens met betrekking tot het gewicht en zuiverheid van deze gouden munt.

Gouden 1/10 Oz Lunar Geit 2015 munt kopen
U kunt deze gouden 1/10 Oz Lunar Geit 2015 munt in het goud direct in onze webwinkel kopen. U bestelt uw munt eenvoudig door hem aan uw winkelwagen toe te voegen. Afrekenen verloopt veilig via iDeal of een bancaire spoedoverboeking. Dit product kunt u tevens persoonlijk in onze winkel in Amsterdam bestellen en ophalen. Meer gegevens over de gouden 1/10 Oz Lunar Geit munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 3,11 gram | 1/10 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2015
Afmeting Ø 18,60 x dikte 2,00 mm
Nominale waarde AU$ 15,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1/10 Oz Lunar Series II Geit 2015 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha