Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1/10 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

Meer afbeeldingen

1/10 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1/10 Troy Oz Chinese Panda is een gouden munt met de puurste zuiverheid van 24 karaat goud. Deze munt is uitgegeven met een nieuw ontwerp van de reuze panda. De munt bevat 3,11 gram goud.Deze 1/10 oz Chinese Panda behoort tot de serie Panda serie van Chinese munten die in zowel goud als zilver gemunt worden. Producent, Shanghai Mint, geeft deze munt elk jaar opnieuw uit met een nieuw ontwerp. Deze munten hebben de puurste gouden zuiverheid van 999,9/1000 wat ook wel als 24 karaat wordt uitgedrukt. De 1/10 Troy ounce panda heeft een gewicht wat overeenkomt met ongeveer 3,11 gram puur goud. De andere afmetingen zijn: 17,95 millimeter in de diameter en een dikte van 1,05 millimeter.

Elk jaar een nieuwe Chinese Panda
De Chinese Panda kenmerkt zich, net als een aantal andere bekende gouden munten als de Australische Kangoeroe of de Lunar Series, door zijn jaarlijks veranderd ontwerp. Elk jaar worden er dus nieuwe gouden Panda munten gedrukt met een uniek ontwerp van de reuze panda. Voor het jaar 2014, wordt deze panda afgebeeld in een bosje bamboescheuten. De reuze panda is het boegbeeld van Volksrepubliek China en tevens een bedreigde diersoort. De achterzijde van deze munt blijft elk jaar hetzelfde en geeft een afbeelding weer van de Temple of Heaven in Beijing.

Gouden Panda munt kopen
Alle gouden munten uit de Chinese Panda serie, zijn eenvoudig bij ons te bestellen. De kleinste munt uit deze serie is de 1/20 Troy Ounce Panda. De populairste en meest verkochte Panda munt is de 1 Troy Ounce uitvoering. U kunt uw bestelling bij ons plaatsen via onze webwinkel of u kunt uw order persoonlijk doorgeven in onze winkel. Levering is mogelijk per verzekerde post of kan door u worden afgehaald.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Shanghai Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 3,11 gram | 1/10 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2014
Afmeting Ø 17,95 x dikte 1,05 mm
Nominale waarde CNY 50,-
Certificaat Nee
Herkomst China
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1/10 Oz Chinese Panda 2014 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha