Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Rectangular Dragon 2020 gouden muntbaar

Deze 1 Oz Rectangular Dragon 2020 muntbaar is een gouden munt in baarvorm en uitgegeven door Perth Mint. Een mooi ontworpen stukje goud met een afbeelding van twee Chinese draken en een nominale waarde van 100 Australische dollar. Geslagen in 31,1 gram puur goud en uitgeven in een oplage van 25.000 stuks.

5 - 10 werkdagen levertijd

5 - 10 werkdagen levertijd

SKU
GMBAURD1T20
€ 1.760,07

Dit stukje goud is een rechthoekige gouden muntbaar uitgegeven door Perth Mint in Australië. Deze 1 Oz Rectangular Dragon 2020 muntbaar lijkt op een gewoon goudbaartje, maar heeft alle eigenschappen van een munt. Het is zeer vakkundig ontworpen met een gedetailleerde illustratie van twee draken en is gestempeld met een nominale waarde van 100 Australische dollar.

Kenmerken van de 1 Oz Rectangular Dragon 2020 gouden muntbaar
Op de voorkant van deze gouden 1 Oz Rectangular Dragon 2020 zijn twee draken in Chinese stijl te zien, als symbool van geluk. In het ontwerp zien wij hoe deze rondom een vlammende parel bewegen, deze parel staat voor kennis en kracht. De muntbaar is aan de keerzijde gestempeld met de nominale waarde, het gewicht van 1 troy ounce (31.1 gram), zuiverheid van het goud, het land en het jaar van uitgifte en ook het portret van Koningin Elizabeth II.

De 1 Oz Rectangular Dragon 2020 muntbaar kopen
De gouden editie van deze rechthoekige muntbaar is uitgegeven in een beperkte oplage van slechts 25.000 stuks voor wereldwijd verkoop en is te koop in onze webwinkel, zolang nog verkrijgbaar. U ontvangt deze 1 Oz Rectangular Dragon 2020 in een plastic capsule. Meer informatie over productspecificaties, zoals afmetingen en verwachte levertijd, treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,9
Jaar 2020
Oplage 25.000
Nominale waarde AU$ 100,-
Breedte (mm) 24
Hoogte (mm) 41
Dikte (mm) 2,1
Verpakking Plastic
Certificaat Nee
Levertijd 5 - 10 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rectangular Dragon 2020 gouden muntbaar