Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Australië Emu 2020 zilveren munt

De 1 Oz Australië Emu 2020 zilveren munt is een zeer mooie munt geslagen door de Australische munthuis The Perth Mint en aangeboden in een beperkte oplage van 30.000 stuks. Bestel direct online of bezoek onze winkel.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMAUEM1T20
€ 49,96

Deze 1 Oz Australië Emu 2020 zilveren munt is een uitgave van The Perth Mint en wordt u aangeboden in zilver met een hoge .9999 zuiverheid. Het staat in het teken van de emoe, een loopvogel afkomstig uit Australië, die net een slag kleiner is dan de struisvogel. Deze munt is voorzien van een gedetailleerd ontwerp en geslagen in een beperkte oplage van slechts 30.000 munten voor wereldwijde verkoop.

Bijzondere kenmerken van de 1 Oz Australië Emu 2020
U koopt hier een zilveren munt met een Australisch thema en geslagen door een van de grootste producenten van beleggingskwaliteit zilveren munten. Deze munt heeft een gewicht van precies 1 troy ounce, wat overeenkomt met 31,1 gram. Naast het feit dat deze munt een aankoop van zuiver zilver is, kenmerkt de 1 Oz Australische Emu 2020 zich door een nominale waarde van 1 Australische Dollar.

Koop nu de 1 Oz Australië Emu 2020 zilveren munt
Individuele munten worden aangeboden in een plastic muntcapsule ter bescherming en zijn tevens beschikbaar in een rol van 20. U koopt deze munt direct in onze webshop zolang verkrijgbaar via Perth Mint. Gegevens over onder andere de afmeting en verwachte levertijd van deze zilveren munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2018
Oplage 30.000
Nominale waarde AU$ 1,-
Diameter (mm) 40,5
Dikte (mm) 2,8
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Australië Emu 2020 zilveren munt