Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Australië Dubbel Pixiu 2020 zilveren munt

De 1 Oz Dubbel Pixiu 2020 zilveren munt is geslagen door The Perth Mint in een gewicht van 31,1 gram en voorzien van een bijzonder ontwerp. Tevens is deze munt uitgegeven in beperkte oplage van 50.000 munten voor verkoop wereldwijd.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMAUDP1T20
€ 41,97

Australische producent The Perth Mint heeft deze Dubbel Pixiu 2020 zilveren munt ontworpen met een zeer indrukwekkend ontwerp. Op deze munt wordt het Chinese wezen bekend onder de naam pixiu weergeven in tweevoud. Deze mythische beesten beschermen de beoefenaars van Feng Shui en zijn gekenmerkt door een bevleugelde leeuwenlichaam.

Kenmerken van de zilveren Australië Dubbel Pixiu 2020
Deze munt is geslagen in zilver met een 999,9 zuiverheid en heeft een gewicht van 1 troy ounce. Dit is de handelseenheid van edelmetaal en komt overeen met 31,1 gram. De nominale waarde van de munt bedraagt 1 Australische Dollar. Daarnaast is deze munt beperkt geslagen met een totale oplage van 50.000 munten voor wereldwijd verkoop.

De Australië Dubbel Pixiu 2020 zilveren munt kopen
Wilt u deze prachtige 1 Oz Dubbel Pixiu 2020 zilveren munt kopen? Dat kan direct en heel eenvoudig. Plaats uw bestelling in onze webshop of bezoek ons in de winkel. Voor alle specificaties en een indicatie van de beschikbaarheid en verwachte levertijd van dit product, klikt u op het “Extra Informatie” tabje.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2020
Oplage 50.000
Nominale waarde AU$ 1,-
Diameter (mm) 40,5
Dikte (mm) 2,8
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Australië Dubbel Pixiu 2020 zilveren munt